Шлакоблок

На сторінці:
Сортувати:

Код товару: Шлакоблок 400*200*200 мм (стеновой блок)

0

0.00 грн.

Предзаказ

Шлакоблок 400*200*200 мм - це вид цегли, що виготовляється зі шлаку, змішаного з цементом та водою. ..

Шлакоблок

За звичкою більшість людей все блоки називають цеглинами, навіть якщо матеріал схожий на знайомий тільки віддалено. При цьому матеріал різнитися не тільки за назвою, а й характеристиками. Компанія «Центр Строй» реалізує шлакоблок вітчизняного виробництва на вигідних умовах. Продукція виготовляється промисловим способом з кондиційного і безпечної сировини і відрізняється високою якістю.

З усіх існуючих блоків відоміший за все звичний шлакоблок, але крім нього є багато інших блоків, які можна успішно застосовувати для різних етапів будівництва.

У будівництві використовуються наступні типи блоків:

  • Газобетонні. Виготовляються з цементу, кварцового піску і газообразователя, додатково в суміш додається гіпс. Відрізняються легким вагою і зручністю в обігу, високими теплоізоляційними властивостями і пожежною безпекою, а не люблять з через високий поглинання води і низької міцності, через що в зведенні потрібне додаткове армування.
  • Пінобетонні. Склад у них, як у звичайного бетону, тільки сюди додаються активні речовини, за допомогою яких структура матеріалу стає пористої. Блоки мають гарну теплоізоляцією, і розраховані на тривале використання, добре виносять перепади температур і випускаються в будь-якому розмірі, ось тільки є обмеження по експлуатаційному навантаженні, а самі блоки відрізняються крихкістю. Що гірше, через простоту виробництва часто можна наштовхнутися на підробку.
  • Керамічні. Виготовляються з теплою кераміки і, по суті, схожі на пустотілі звичні цеглини. Випускаються в різному вигляді і мають всі позитивні властивості цегли, ось тільки не можна забувати про недоліки. Так матеріал через порожнин занадто крихкий, а через спосіб створення дорогою.
  • Керамзитобетонні. Повністю складається з керамзиту і може варіюватися за своєю формою. За рахунок міцності матеріалу блоки виходять міцними, але в той же час дуже важкими. При всій якісність матеріалу, вид у нього не презентабельний, а так само він сильно пропускає вологу і холод, через що вимагає додаткового утеплення.
  • Арболітові. Матеріал є сумішшю бетону і дерев'яних відходів, завдяки чому виходить легкий і теплий матеріал. З ним просто працювати, а використання може бути і зовнішнім і внутрішнім. Що стосується недоліків, то він схильний вбирати в себе воду, а за якістю продукції виробники дивляться рідко.
  • Полісторолбетонні. До звичних компонентів бетону додаються полістирол і добавки.

В результаті матеріал відрізняється невеликою вагою, добре зберігає тепло і не пропускає воду, але чутливий до сонця і навантажень, через що потребує додаткового армування і обробці.

Кожен блок хороший своїми якостями, тому їх потрібно знати, щоб будівництво було не тільки якісним, але і практичним, а головне не доставляло додаткових збитків.

Для роботи з деякими блоками варто наймати фахівців, бо важливо виконувати певні нюанси укладання, щоб матеріал відповідав заявленим характеристикам.

Замовлення на придбання шлакоблоків приймаються на сайті компанії «Центр Строй» або по телефону. співробітники компанії організують доставку придбаних матеріалів з використанням автомобільного транспорту. Розрахунки за поставлену продукцію здійснюються в готівковій та безготівковій формі, в тому числі і з використанням можливостей інтернет-банкінгу.