Прогноз на матч «Динамо» - «Шахтар» від букмекерів

Прикрасою 1/8 фіналу Кубка України стане, без сумніву, матч на НСК "Олімпійський", де в боротьбі за путівку в наступний раунд зійдуться київське "Динамо" і донецький "Шахтар". Ми провели ретельний аналіз матчу і підготували для вас прогноз на цей поєдинок.

Котирування: 3.60 - 3.90 - 1.95

 

Букмекери не вірять в команду Михайличенка і явним фаворитом пари бачать "гірників", на перемогу яких кофф в межах 1.95. При цьому є сумніви у експертів з приводу того, як будуть розвиватися події в матчі. Так, на "Тотал більше/менше 2.5" кофф однаковий - 1.90. У матчі за Суперкубок України в кінці липня динамівці обіграли "Шахтар" в Одесі з рахунком 2:1, проте "оранжево-чорні" змогли незабаром взяти реванш в чемпіонаті, здолавши "біло-синіх" на виїзді з аналогічним рахунком. До цієї поразки "Динамо" не програвало "Шахтарю" в рідних стінах в чотирьох зустрічах, вигравши в двох в з них.

"Динамо Київ"

 

В рамках чемпіонату "Динамо" на вихідних приймало в рідних стінах львівські "Карпати" і весь перший тайм невміло намагалося пройти насичену оборону суперника. Лише після перерви після двох замін Олексія Михайличенко команда перетворилася.

Після голу Вербича здалося, що «біло-сині» впевнено доведуть справу до перемоги, однак незабаром господарі збавили оберти в атаці, а в кінці гри "Динамо" і зовсім було покарано за марнотратство. Шабанов підставив ногу під простріл Бойчука і гості, так і не пробивши жодного разу у створ воріт, зрівняли рахунок.

Кияни після 12 турів займають другий рядок в турнірній таблиці чемпіонату України, маючи в активі 24 набраних бали. Осічка в грі з "Карпатами" дозволила суперникам в особі "Десни" і "Зорі" наблизитися впритул до команди Михайличенка. Що стосується домашньої статистики, то Динамо вкрай невдало грає на НСК "Олімпійський" в цьому сезоні, в шести поєдинках вигравши лише двічі при 2-х нічиїх і такій же кількості поразок.

"Шахтар"

 

Команда Луіша Каштру, яка пройшла перше коло без очкових втрат, допустила першу осічку в домашній грі проти Олександрії. При цьому у "Алексів" було на два дні менше після матчу єврокубків і в силу обставин в запасі залишилися Пашаєв, Бухал, Банада та Ковалець. Однак, все це не допомогло "гірникам" виграти – лише 0:0. Мораєс підвів з реалізацією, мало чим запам'ятався Марлос і Коноплянка.

Цілком можливо, що "гірники" банально грали з думкою про майбутню дуель проти "Динамо". "Гірників" можна зрозуміти, адже в чемпіонаті Шахтар на десять очок випереджає основного конкурента і кубковий матч зараз виглядає куди важливіше для кожного з суперників. Варто зазначити, що на виїзді в поточному сезоні "оранжево-чорні" у всіх турнірах провели сім поєдинків і в семи з них оформили перемоги.

Прогноз на матч

 

В окремо взятому матчі кияни можуть і повинні дати бій чемпіонам. Команда Олексія Михайличенка яскраво продемонструвала це в грі за Суперкубок. Вважаємо, що в майбутній грі команди обміняються забитими м'ячами і наш прогноз на цю зустріч "Обидві заб'ють" за 1.78. Крім цього гравці, що полюбляють ставки на спорт на реальні гроші, можуть спробувати комбінований варіант ставки "Обидві заб'ють і Тотал більше 2.5" з гарним коффом 2.28.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень